Så enkelt begär du en offert

Senast uppdaterad 2020-08-25 12:54

Få det hem du alltid önskat – begär en offert från oss. Skriv ner vad det är som du önskar, vilket material samt mått, så ser vi till att återkomma inom några få dagar med en offert.

En av tjusningarna med att ha äga sitt hem är att man kan renovera och göra om det så att det passar ens egen stil och smak. Man kan skapa sig ett hem där man trivs och kan slappna av, ett hem man ser fram emot att komma hem till. Vad det är som man vill göra varierar från hem till hem – du kanske vill utföra en trapprenovering med ett nytt kalkstensgolv, göra om gästwc:n och inreda med grön Kolmårdsmarmor, eller restaurera köket och sätta dit en måttbeställd köksbänk i marmor. Hur man göra då? Man begär en offert från oss!

Allt direkt via hemsidan

Använd vår lättmanövrerade hemsida och välj ut den produkt du vill ha – fönsterbänkar, golv, väggplattor, bänkskivor, vi har det mesta. Därefter är det dags för dig att välja ut material, behandling, mått osv. En vacker marmorskiva i grön, polerad marmor som vardagsrumsbord, ett tidlöst golv i borstad kalksten, en helt ny gästwc i ljusgrå Borghamnskalksten, skriv helt sonika ner allt du önskar. När vi har fått allt ser vi till att förse dig med en offert inom endast ett par dagar. Enklare än så kan det inte bli!

Skapa ditt hem som du vill ha det – begär offert idag.