Så beställer du handprover

Senast uppdaterad 2020-04-06 12:32

Vi på Borghamns Stenförädling är stolta över att erbjuda våra hållbara och vackra naturstenar i olika färger och ytbehandlingar. Som kund vet vi däremot att det ibland kan vara svårt att veta vad som skulle passa bäst i ens hem. För att underlätta dina val skickar vi därför ut handprover på vår kalksten och marmor.

Att inreda sitt hem med en natursten är att inreda sitt hem med ett naturmaterial som kommer att vara lika vackert år efter år. Den står inte bara opåverkad av trender, utan som tidigare nämnts höjer den även värdet på ens hem. Men ska man inreda sitt hem med kalksten eller med marmor? Vill jag ha en gråbrun Borghamnskalksten med diamantfräst yta, eller en vackert grön Kolmårdsmarmor med sandsågad yta? Viktiga frågor, men som kan vara svåra att svara på. För att hjälpa dig i detta skickar vi därför ut handprover till dig!

Handprover i sten och marmor

Med hjälp av våra handprover på vår kalksten och marmor blir det lättare för dig att avgöra vad som ska vart. Ett badrum i borstad marmor, ett ljusgrått kalkstensgolv med slipad yta i matsalen, en skimrande grön köksbänk i slipad svensk marmor, med handprover blir det lätt att se hur slutresultatet växer fram framför ens ögon. Här på vår hemsida klickar du snabbt och enkelt i vilka färger och slipningar som du är intresserad av så skickas det hem till dig omgående. Vill du ha en annan ytbehandling än de som nämns? Fyll i den så ser vi vad vi kan göra!

Underlätta inredningsvalet – skicka efter handprover från oss idag!