Marmor, det exklusiva och hållbara valet

Senast uppdaterad 2019-11-22 13:11

När du vill ge ett exklusivt intryck av köket är en bänkskiva i marmor en självklarhet. Det slitstarka naturmaterialet är lika hållbart som vackert, och du bestämmer själv ytbearbetningen. Är det dags att göra om i köket? Vill du ha en bänkskiva som är lika iögonfallande som slitstark? Då är marmor garanterat stensorten för dig. Marmor är ett attraktivt och miljövänligt naturmaterial, känd för sin skönhet och överlägsna kvalitet världen över. Vår Kolmårdsmarmor har en härligt grön färg och en unik ådring som gör ditt kök exklusivt, högkvalitativt och personligt. Precis som ens hem ska vara.

Svensk marmor från Kolmården

Som stenhuggeri med lång erfarenhet erbjuder vi på Borghamns Stenförädling AB svensk marmor av högsta kvalitet, och till ett bra pris. Vår Kolmårdsmarmor bryts här i Sverige, i Kolmården i Östergötland, och är känd för sin långa livslängd. Det du får är därför en bänkskiva som kommer att vara lika vacker idag som om tjugo år. Vill du göra köket lite extra personligt? Matcha köksbänken med en fönsterbänk i marmor under köksfönstret. Vi hjälper mer än gärna till att ta fram en lösning som passar just dig.

Flera ytbearbetningar tillgängliga

Eftersom vi vill ge dig ett kök som är helt enligt dina önskemål erbjuder vi vår Kolmårdsmarmor i flera olika ytbearbetningar. Slipad, blästrad eller huggen, oavsett vad som passar ditt hem och din stil ser vi till att anpassa bänkskivan därefter. Det är en självklarhet för oss. Få det kök du alltid önskat - kontakta oss så berättar vi mer!