Därför ska du ha marmor hemma

Senast uppdaterad 2019-12-05 08:05

Inred ditt hem med den tidlösa naturstenen Kolmårdsmarmor. Marmor står emot alla trender, nutida som framtida, där den unika och vackra ådringen gör den lika idealisk i köket som i badrummet.

Marmor är ett av de mest varierande naturstensmaterial vi har, som tillåter sig formas nästan helt efter önskemål. Eftersom hög kvalitet och unik ådring är viktigt för våra kunder används vår Kolmårdsmarmor till både konst som inredning. Våra erfarna stenhuggare och de varierande ytbearbetningarna tar fram en slutprodukt som är helt enligt din vision.

Från golv till bänkskiva

Låt köket smyckas med en bänkskiva i marmor, eller inred din toalett med ett vackert golv i marmor. Vill du ha en marmorskiva till vardagsrumsbordet, eller kanske en vacker skulptur till balkongen? En mortel till köket? Oavsett dina önskemål eller idéer ser vi till att marmorn förverkligar det hela. 

Tidlös natursten

Sett till trender är det allmänt känt att marmorn är tidlös. Den är därmed ett idealiskt val för dig som vill ha ett personligt och vackert hem både nu och tjugo åt framåt. Den mångsidiga marmorn passar lika bra i sekelskiftslägenheten såväl som i den toppmoderna villan, där en tacksam bieffekt är att marmorn bidrar till att höja värdet.

Kolmårdsmarmorn bryts i Sverige

För att du ska få det bästa är vi på Borghamns Stenförädling stolta över att erbjuda unik Kolmårdsmarmor som bryts i vårt eget stenbrott i Kolmården. Du får därmed lika hög kvalitet som bra pris på din marmorskiva. Vi jobbar även så mycket som möjligt för att värna om miljön, vår sten produceras därför med 100% vindkraftsel .

Inred ditt hem med den mångsidiga marmorn – kontakta oss idag.