Maskinoperatör inom naturstensbranschen

Upplagd 2020-02-20 19:11

Om företaget:
Borghamns Stenförädling AB är ett familjeföretag, grundat 1951, med mycket stor erfarenhet av bearbetning och förädling av natursten. Företaget har specialiserat sig starkt inom två områden:

 • Kvalificerade stenhuggeriarbeten
 • Objektanpassad produktion av byggnadssten.

Huvudsakligen bearbetas natursten från egna stenbrott vilket innebär att du som medarbetare får vara en del av hela processen från råmaterial till färdig produkt. Vi jobbar med både stora och små objekt med allt från fönsterbänkar och golv för privatkunder till större restaureringsprojekt som innebär avancerat hantverk som stenhuggare.

Om tjänsten:
Arbetet innebär bearbetning av natursten i olika moment såsom sågning, slipning och kapning med hjälp av modern maskinteknik. Utifrån verksamhetens behov kan även andra praktiska arbetsuppgifter ingå såsom lagerarbete, truckkörning, m.m.

Som person tror vi att du:

 • Har ett intresse för industri och maskinteknik
 • Har ett öga för material och kvalitet då vi värdesätter god kvalitet i allt vi gör
 • Är driven, ansvarsfull, självgående och har vana av att arbeta både självständigt och i lag
 • Vilja att lära sig nya saker och utvecklas med oss som företag

Krav:

 • B-körkort.
 • Goda kunskaper i svenska eller engelska ( tal och skrift )
 • Kunskap i ritningsläsning.

 

Meriterande:

 • Datavana och CNC-programmering
 • Tidigare erfarenhet av industri
 • Truckkort

Arbetstid: 100%

Mån-Fre 07.00-16.10

Varaktighet: Provanställning, därefter tillsvidare

Månadslön

Kollektivavtal finns med IF Metall

 

Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig! Tjänsten tillsätts omgående eller enl. överenskommelse. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande.

Vid ev. frågor kontakta Tim på: tim@borghamns-stenforadling.se eller 070-6420128

 

Skicka in ansökan

För att kunna behandla din jobbansökan behöver vi, Borghamns Stenförädling AB, tillfälligt spara de uppgifter du skickar in via formuläret. Detta innefattar namn, personnummer, adress, postnummer, ort, telefonnummer, e-post och eventuell annan info du själv väljer att bifoga i ditt CV, i "Övrig info"-fältet och/eller ditt personliga brev.

Du avgör själv om du vill lämna ovanstående uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av Borghamn Stenförädling AB och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Uppgifterna kommer att sparas under anställningsprocessen, dock maximalt ett år från den dag du skickar in dem. Uppgifterna kommer att användas i uttagningsprocessen och för att kontakta dig i samband med den tjänst du sökt. Skulle du vilja veta vilka uppgifter vi har sparat om dig, eller vilja ha dem raderade så kan du kontakta oss via nedanstående kontaktuppgifter.

Genom att markera kryssrutan i anslutning till dessa villkor i formuläret så samtycker du med ovan villkor.

Borghamns Stenförädling AB
Stenvägen 6, 592 93 Borghamn
info@borghamns-stenforadling.se
Tel. +46 (0)143 - 201 74
Fax +46 (0)143 - 201 32

Vår anläggning

En film som visar stegen i vår produktion, från råmaterial till färdig produkt.

Nyheter

Bänkskiva i Borghamnskalksten

Ett naturligt inslag i dubbel bemärkelse – det bistår en bänkskiva med Borghamnskalksten med till just ditt kök. Med en oslagbar slit...

Läs mer

Lyft köket - bänkskiva i Kol...

Att addera detaljer av natursten kan göra underverk för ditt kök. Med en bänkskiva av Kolmårdsmarmor adderar du en naturlig glans &nda...

Läs mer

Borghamnskalksten – ett hål...

Befinner du dig mitt i planeringen för nya golv där hemma? Då bör Borghamnskalksten vara ett alternativ att ha i åtanke. Med sina sli...

Läs mer
Visa alla nyheter