Produktionspersonal sökes

Upplagd 2018-03-16 12:41

Borghamns Stenförädling AB är ett familjeföretag, grundat 1951, med mycket stor erfarenhet av bearbetning och förädling av olika stenmaterial. Mats-Ola Ericsson är tredje generationens företagsledare. Företaget har specialiserat sig starkt inom två områden: kvalificerade stenhuggeriarbeten och objektanpassad produktion av byggnadssten. 

 

Borghamns Stenförädling AB bryter kalksten och kolmårdsmarmor och förädlar i huvudsak sten från de egna stenbrotten. I Borghamn bryts ljusgrå och gråbrun Borghamnskalksten och i Oxåker bryts kolmårdsmarmor som sedan förädlas till bl.a. golv, trappor, fönsterbänkar, bänkskivor, väggplattor, trädgårdssten, m.m. 

 

Vi söker nu medarbetare som har erfarenhet inom produktion, gärna från stenindustrin eller liknande branscher. 

Du ska ha arbetslivserfarenhet inom verkstad/produktion, lagerhantering och gärna CNC vana.

Arbetet kräver viss fingertoppskänsla för materialet och hur olika sorters natursten kan vara och bete sig i bearbetning. Detta tränar vi dig i såklart. 

 

Efterfrågade erfarenheter: god vana att läsa ritningar, CNC programmering, öga för kvalitet, hantering av tunga lyft, gott arbetstempo, noggrann och skötsam, gärna inneha truckkort. 

 

Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med bearbetning av natursten i olika moment såsom sågning, slipning och kapning med hjälp av en modern maskinhall. Utifrån verksamhetens behov kan andra praktiska arbetsuppgifter ingå såsom lagerarbete, truckkörning, m.m. 

Grundläggande datavana, gärna CAD, är meriterande. 

 

Arbetstid: 100% 07.00-16.10 mån-fre

 

Varaktighet: Provanställning, därefter tillsvidare

Månadslön

 

Kollektivavtal finns med IF Metall 

 

Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig! Tjänsten tillsätts omgående eller enl. överenskommelse. 

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. 

 

Vid ev. frågor kontakta Tim på:

tim@borghamns-stenforadling.se

 

Skicka in ansökan

För att kunna behandla din jobbansökan behöver vi, Borghamns Stenförädling AB, tillfälligt spara de uppgifter du skickar in via formuläret. Detta innefattar namn, personnummer, adress, postnummer, ort, telefonnummer, e-post och eventuell annan info du själv väljer att bifoga i ditt CV, i "Övrig info"-fältet och/eller ditt personliga brev.

Du avgör själv om du vill lämna ovanstående uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av Borghamn Stenförädling AB och kommer inte att lämnas ut till tredje part. Uppgifterna kommer att sparas under anställningsprocessen, dock maximalt ett år från den dag du skickar in dem. Uppgifterna kommer att användas i uttagningsprocessen och för att kontakta dig i samband med den tjänst du sökt. Skulle du vilja veta vilka uppgifter vi har sparat om dig, eller vilja ha dem raderade så kan du kontakta oss via nedanstående kontaktuppgifter.

Genom att markera kryssrutan i anslutning till dessa villkor i formuläret så samtycker du med ovan villkor.

Borghamns Stenförädling AB
Stenvägen 6, 592 93 Borghamn
info@borghamns-stenforadling.se
Tel. +46 (0)143 - 201 74
Fax +46 (0)143 - 201 32

Vår anläggning

En film som visar stegen i vår produktion, från råmaterial till färdig produkt.

Nyheter

Nordbygg 2018

I april är det återigen dags för oss att ställa ut på Nordbygg mässan i Stockholm. Nordbygg är en mässa som för vår del betyder att vi får möjligh...

Läs mer

Vi drivs med vindkraft från grannen

På Borghamns Stenförädlingsanläggning på den lilla orten Borghamn i Östergötland förädlas 15000 kvadratmeter kalksten och Kolmårdsmarmor varje år. H...

Läs mer

Film på produktionen!

Nu har vi äntligen fått det färdiga materialet av Niklas som hjälp oss att göra en film där vi visar allt från block brytning till format sågning och sl...

Läs mer
Visa alla nyheter